ثبت نام بن کتاب نمایشگاه بین المللی تهران برای دانشجویان و اساتید هیئت علمی دانشگاه ها از ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

تعداد بازدید:۳۲

نمایشگاه کتاب از تاریخ19 تا 29 اردیبهشت به دو صورت فیزیکی و مجازی برگزار می شود. ثبت نام دریافت اعتبار خرید کتاب از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از تاریخ 16اردیبهشت 1403آغاز و متقاضیان امکان ثبت درخواست در سایت bon.tibf.ir را دارند.

سامانه جستجو کتاب در نمایشگاه

توزیع یارانه دانشجویان، طلاب و اساتید هیئت علمی دانشگاه ها و حوزه های علمیه در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی  کتاب تهران در سال 1403 از ساعت 9 صبح تاریخ 16 اردیبهشت آغاز می گردد.

• سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان وطلاب 700 هزار تومان است که از این مبلغ 420 هزار تومان آورده دانشجویان وطلاب است و  280 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی است.
  • سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی 800 هزار تومان است که از این مبلغ 400 هزار تومان آورده عضو هیئت علمی و  400 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
  • یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص می ­یابد، لذا برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست.

نظر شما :